Vídeos - Esbarjo històric

 Records - Imatges 1986-2019

Barcelona cap Girona

La nostra missió

 

Font Picant es patrimoni del Departament de Justícia i el seu programa assistencial s'integra a la Xarxa Pública d'Atenció als Drogodependents de la Generalitat de Catalunya.(XAD)

La totalitat de les places residencials al seu centre rural (Sant Miquel Maifré) es troben concertades amb:

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

A més Font Picant gestiona des de l'any 2000 el Taller d'Ocupació “Osor” amb el suport del Departament de Treball, el Ministerio de Empleo Seguridad Social (0,7% IRPF) i el Fons Social Europeu.

La nostra Visió:

Centra el problema de les drogues amb la naturalesa social de l'Ésser Humà,  la història i el desenvolupament econòmic tecnològic dels últims 100 anys.

Pensem que l'Home dels països desenvolupats, demandants consumidors, imposa la Llei del Mercat com del Consum absurd per guanyar diners.

Les persones més febles dins el sistema es queden atrapades resultant ser les més perjudicades - junt amb les seves famílies - des de el que s'anomena "ventall de desgracies" mèdiques, psicològiques i familiars laborals.

Missió de Font Picant:

Defensa de les persones marginades o excloses, amb Drets i Deures de Ciutadans Europeus, amb l'aportació de recursos humans per:

Assistència - desintoxicació  avançada, rehabilitació biològica psicològica social i habilitats per la incorporació a la feina.

Promoció de la Salut entesa com Una Forma de Vida, lliure, solidària i si pot ser Joiosa.

Aquests principis donen la personalitat a més de 30 anys de treball silent per una Comunitat Terapèutica Professional on es troben disciplines que van des de la medicina biològica, la psicologia analítica, cognitiu conductual, escoles humanistes fins l'antropologia, psicologia social i la Teoria General de Sistemes aplicada a la realitat del nostre col·lectiu.  

Imatges

googlecdd7356c38f6e0b6.html/UA-30110275-1